seclan-sisaltosivut-ajankohtaista
Ajankohtaiset uutiset ja tekniset tiedotteet
Slider
Tilaa ilmainen IT-kartoitus »
Jätä yhteydenottopyynto »
Ota yhteyttä helpdeskiin »

Pekon perus-IT Seclanin konesalista

peko_isoPeko konsernin yhtiöt tekevät kaikkea talotekniikan urakointi- ja huoltotoimintaa Keski-Suomen, Pirkanmaan, Kanta-Hämeen ja pääkaupunkiseudun alueella.

Seclan on toimittanut IT-palveluita konsernille jo vuodesta 2009 alkaen. Kokonaispalveluun kuuluvat yhtiön tärkeät IT-toiminnot kuten tietoliikenneyhteydet ja konesalipalvelut. Konesalipalveluiden osalta oli jo alun alkaen selvää, että omat Windows ja Linux palvelimet korvataan virtuaalisilla palvelimilla, ja ylläpitoon valjastetaan myös ulkoinen taho. Näin oma IT-väki voi paremmin keskittyä varsinaisen liiketoiminnan IT-ratkaisujen kehittämiseen ja tukemiseen.

Tietoliikenneyhteydet on päätetty Seclanin konesaliin, jossa Pekon VPN-ja palomuuriasioista huolehtii Fortinetin ratkaisu. Keskitetyllä  palomuuriratkaisulla yritysverkosta saadaan paremmin hallittava kokonaisuus,  missä liikennettä voi suodattaa ja priorisoida toimipistekohtaisesti. Näin toteutettuna ratkaisu on kustannustehokas ja helpommin mukautuva nykypäivän tietoliikennetarpeisiin.

Mika Koskinen Pekolta toteaa seuraavaa – ”Seclan on ollut hyvä valinta kumppaniksi. Nyt meillä on käytössä osaava kumppani jolla on näkemystä IT:n tulevaisuudesta ja vaihtoehtoisista ratkaisuista. Toki matkassa on ollut joitakin kuoppia, mutta apu on onneksi lähellä ja nopeastihan nuo viat on saatu korjattua”.

Lisää tietoa Peko konsernista: www.peko.fi