seclan-sisaltosivut-ajankohtaista
Ajankohtaiset uutiset ja tekniset tiedotteet
Slider
Tilaa ilmainen IT-kartoitus »
Jätä yhteydenottopyynto »
Ota yhteyttä helpdeskiin »

Seclan vahvistaa asemiaan konesalipalveluiden toimittajana

Uutena isona kehitysaskeleena Seclanin oma Valkeakosken konesali saatiin tuotantokäyttöön toukokuun lopulla. Näin Seclanilla on konesaleja yhteensä kolme kappaletta Pirkanmaalla. Kahden korkean käytettävyyden konesalin palvelut tuovat asiakkaillemme mahdollisuuksia esimerkiksi varmuuskopioiden kustannustehokkaaseen etäsijoittamiseen tai korkeammissa vaatimuksissa palveluiden kahdentamiseen. Tarjoomastamme löytyy nyt myös KATAKRI (2015) STIII -tason tilaluokitukset täyttävää konesalitilaa.

Valttina ovat etenkin erittäin nopeat valokuidulla toteutetut Internet-yhteydet, jotka tulevat konesaliin useampaa reittiä pitkin.

Lähtökohdaksi uuden konesalin kohdalla on otettu ekologisuus ja taloudelliset mahdollisuudet. It-palvelu pitää tuottaa tulevaisuudessa mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä. Ohjaamme vanhassa rakennuksessa konesalin ja laitteidemme tuottaman ylijäämälämmön rakennuksen lämmittämiseen. Näin Seclan osaltaan toteuttaa myös ekologista ajattelua ja kiertotaloutta. Tämä on myös energiatehokas ajattelumalli. Myös aurinkoenergian hyödyntämistä on suunniteltu käytettäväksi tulevaisuudessa. Ohessa Valkeakosken Sanomissa syyskuussa 2019 julkaistu Eila Saukkosen kirjoittama artikkeli Seclanista PDF-muotoisena.
VLKSanomat_20190916