seclan-sisaltosivut-ajankohtaista
Ajankohtaiset uutiset ja tekniset tiedotteet
Slider
Tilaa ilmainen IT-kartoitus »
Jätä yhteydenottopyynto »
Ota yhteyttä helpdeskiin »

Seclan vahvistaa IT-asiantuntijatiimiään

Seclan haluaa vauhdittaa IT-palveluiden kehitystä nimittämällä riveihinsä Henry Hanhiniemen. Tavoitteena on entistä laajemmin hyödyntää uusien teknologioiden mahdollisuuksia IT-palveluiden kehittämisessä sekä synnyttää aivan uusia ratkaisuja. Henry Hanhiniemi aloittaa Seclanilla 7.5.2019 vastuualueenaan verkko- ja konesalipalveluiden kehitys. Lisäksi hän toimii myynnin teknisenä apuna mm. Seclanin uuden Valkeakosken konesalin kasvavissa asiakasuhdetehtävissä.

Henry omaa yli 25 vuoden kokemuksen IT-alalla ja viimeiset 13 vuotta hän on vastannut kotimaisen perheyhtiön IT-toiminnoista. Uransa varrella Henry on myös toiminut mm. järjestelmäasiantuntijana ja IT-tukitiimien asiantuntijatehtävissä eri kokoisissa asiakasympäristöissä. Henryn tavoittaa puhelimitse O44-2871275 ja sähköpostilla etunimi.sukunimi@seclan.com

”On hienoa päästä luomaan tällä porukalla tietoliikenteen, konesalien ja virtuaalisten palvelimien tulevaisuutta”, toteaa Henry Hanhiniemi, joka kertoo olevansa hyvin innostunut uudesta tehtävästään.

”Uskon, että Henryn kokemus ja osaaminen hyödyntävät suuresti Seclanin kehittymistä kasvussa ja kannattavuudessa”, Seclanin hallituksen puheenjohtaja Marko Virtanen sanoo. ”Toivotan Henryn sydämellisesti tervetulleeksi Seclan-tiimiin.”