seclan-sisaltosivut-ajankohtaista
Ajankohtaiset uutiset ja tekniset tiedotteet
Slider
Tilaa ilmainen IT-kartoitus »
Jätä yhteydenottopyynto »
Ota yhteyttä helpdeskiin »

Seclan vahvistaa myyntiään

Seclan vahvistui tammikuussa uudella asiantuntijalla, kun Aleksi Vierikko liittyi mukaan Seclanin vahvuuteen. Aleksin rooli tulee olemaan erilaiset myynnin, markkinoinnin ja asiakassuhteiden tehtävät Seclanilla. Aikaisemmin Aleksi on toiminut pitkään kuljetusalalla asiakaspalvelu- ja asiakassuhdetehtävissä, myynnin tehtävissä sekä mm. projektiasiantuntijana ja projektipäällikkönä koulutusalalla. Hänellä on myös kokemusta vakuutusalalta ja perheyrittäjyystaustaa. Aleksi Vierikolla on kauppatieteiden maisterintutkinto Tampereen yliopistosta ja hän on suorittanut myös opintoja mm. teollisuustaloudesta ja kasvatustieteistä. Aleksin tavoittaa puhelimitse O44-235 7634 ja sähköpostilla etunimi.sukunimi@seclan.com

”Tiimin vahva ammattitaito, yrityksen hyvä ja pitkä historia sekä pitkäaikaiset asiakassuhteet luovat hyvän pohjan tulevaisuudelle. Yhdessä seclanilaisten kanssa haluamme hyödyntää yhtiön kyvykkyyksiä ja hyödyntää toimialan sekä teknologian luomat uudet mahdollisuudet yhä paremmin”, Aleksi Vierikko sanoo.

”Toivotan Aleksin lämpimästi tervetulleeksi ja olen erittäin tyytyväinen, että saamme hänet mukaan vahvistamaan kasvuhakuista tiimiämme”, Seclanin hallituksen puheenjohtaja Marko Virtanen sanoo.